onsdag 28 mars 2012

Nostalgisk

Jag sitter och läser gamla blogg-inlägg som jag har skrivit och jag tycker att det är bra. Det är från tiden jag var bloggare, nu är jag ju mest en snubbe som har en blogg (som jag inte skriver i).
Nog om det, jag tänkte att hela det här inlägget skulle handla om detta men jag känner mig nu färdig med ämnet ifråga.
Jag har nu en godkänd F-skattsedel för mitt fotograferande så vill ni ha ett skattat porträtt så kontakta mig. Det var inte bara att skicka in en blankett för att få den där skattsedeln. Jag fick en förfrågan så jag raggade lite jobb och fick ihop lite intyg från kunder som vill att jag ska fota åt dom och skickade in till Skatteverket. De verkar vara nöjda med detta. Nu ska jag bara öka omsättningen på fotograferandet. Drömmen är ju att kunna syssla med det på deltid iaf. Att få slippa byggbranschen några dagar i månaden iaf. Det är väl inte för mycket begärt?
En av anledningarna till att jag vill komma ifrån byggbranschen lite är min hörsel. Jag har nu, vid 30-års ålder, en konstaterad bullerskada och rätt så kraftig tinnitus. De tre högsta tonerna på hörseltestet är helt borta. Inte så jäkla kul faktiskt.
/FR3DDA

Inga kommentarer: