söndag 20 november 2011

Vilken jäkla helg!

Ja det har vart fullt ställ kan man säga!
Lördagen startade av ett tjutande larm kl 0530. Hoppade i en minibuss tillsammans med ett glatt gäng fotografer och drog mot Fotomässan 2011.
Där var det EN HEL DEL att titta på! Prylar i all ära men här var det fotoutställningarna som var roligast. Magnus Wennman och Manuel Pandalis var de jag gillade bäst. Det var dessutom gott om duktiga föreläsare som vi lyssnade på.
När klockan blev 1800 och mässan stängde så tror ni väl att vi åkte hem. Ni kunde inte ha mer fel! Nu var det hög tid för ett besök på Fotografiska! Utställningen som stod ut mest där var Nick Brandts utställning som heter On this Earth, A shadow falls. Om ni har möjlighet så åk och se den. Om ni inte har möjlighet så googla iaf och titta på hans otroliga bilder från Afrika.
Allt det här resulterade i att jag kom hem bortåt halv två på natten. Det var kanske inte med ren och skär lycka som jag gick upp imorse klockan sju. Men vad gör det när det är dags att åka ut i skogen och leka med barnen och gå viltspår med hunden.
Sen vart det lunch hos Robert och Emilia och barnen härjade loss med deras barn. Ett helt galet härj blev det faktiskt så nu är det hög tid att stoppa små-aporna i säng!
//FR3DDA
Viltspår med Ziri

3 kommentarer:

Kristina Öijeberg sa...

Gött att få komma bort och se något annat av världen ibland.

Anonym sa...

Det var jävligt kul. Men du höll lite för hårt i plånboken tycker jag ;)

/ Fruckan

Fredda sa...

Kristina: visst är det så. Är det dessutom grymma fotoutställningar så är det extra kul.
Frukten: hade du ens med ditt läder?