tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År!

Herregud vilket år det har varit!

Jag tänker inte ens gå in på detaljer för jag tänker blicka framåt. Stor vindruta och liten backspegel. Så ska jag leva. Jag blickar framåt istället för att älta gammalt. Jag brukar säga "Jag ser fram emot framtiden" och idag stämmer det bättre än någonsin.

Nyårsafton kommer jag att spendera med mina barn och enbart med mina barn. Jag har tackat nej till allt som har med fest att göra och kommer att mysa med dem hela dagen. Första anhalten är Mariebergsskogen där vi ska åka skridskor. Sen blir det mys hemma med de små liven. God mat, godis, film och kanske en promenad för att titta på lite fyrverkerier.

Jag ska faktiskt ge några nyårslöften. Jag vet inte om jag har gjort det förut, och eftersom jag inte vet så har jag ju inte gett några allvarliga i alla fall.

1. jag ska bli en positivare människa. En människa som är fördomsfri och inte dömande. Är så för det mesta men ibland halkar man in i tråkiga tankebanor. Självförbättring!
2. jag ska inte inleda något förhållande av fel anledning. Först tänkte jag lova att jag inte skulle inleda något förhållande alls under 2014 men varför begränsa sig? Med "fel anledning" menar jag att inleda ett förhållande bara för att jag känner mig ensam.
3. jag ska försöka att springa Karlstads Stadslopp på under 40 minuter. Jag ska ge det ett ärligt försök. Jag lovar inte att jag kommer att klara det för mycket hänger på om jag får vara skadefri men jag ska ge det ett ärligt försök.

Det var nog de jag hade tänkt mig. Annars har jag bara tänkt att ha ett bra år, det har jag banne mig gjort mig förtjänt av!

Gott Nytt År!

/FR3DDA

1 kommentar:

Victoria Mårtensson sa...

Amen till det :) Önskar dig en lysande framtid men allt du och dina barn förtjänar! Go get them tiger! ha ha :)